Zavirite u bogati stan Lidije Vukičević, konačno podijelila slike: Živi u skupocjenom domu, 0vo je prava magija - sve zaradila preko..

Zavirite u bogati stan Lidije Vukičević, konačno podijelila slike: Živi u skupocjenom domu, 0vo je prava magija – sve zaradila preko..

Poznato je kako slavni i poznati, žive u luksuznim domovima, piju luskuzna piće, voze luksuzna auta. Većini njih naprosto sve pršti od luksuza. Mnogi od njih sve svije bitne trenutke dijele na svojim društvenim mrežama, a jedna od njih je i Lidija Vukičević.

Pored trenutaka iz privatnog života na svojoj društvenom mreži na instagramu, Lidija je podijelila i slike svog doma koje su očarale njene pratioce a i javnost. Sav taj luksuz, i sklad izazvali su lavinu pozitivnih komentara od kojih su neki: “Dizajner enterijera, dodatno zanimanje i hobi”, “Prelijepo, udobno i otmeno”.

Lidija je izvestan vremenski period posvetila preuređivanju i renoviranju stana na Bežanijskoj kosi, a rezultati koji se mogu vidjeti na fotografijama oduševili su sve njene pratioce. Pogledajte slike ispod teksta i pišite nam u komenatre svoje mišljenje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *