Muškarci otkrivaju kako prepoznati ženu koja je "D0bra u krevetu": 0vi znakovi je odaju, a da toga nije ni svjesna

Muškarci otkrivaju kako prepoznati ženu koja je “D0bra u krevetu”: 0vi znakovi je odaju, a da toga nije ni svjesna

U današnje vrijeme se o intimnim 0dn0sima govori otvorenije nego ikada ranije za razliku od vremena kada je to bila tabu tema. U današnje vrijeme se i čini da svi raspravljaju o tome, a portal mondo je napomonuo da je skupini anonimnih muškaraca postavljeno pitanje koje čimbenici doprinose zadovoljsvtvu između partnera.

Niko od ispitanika je iznenađujuće naveo da fizički izgled uopšte nije bio bitan, pa su svi njihovi odgovori bili povezani sa tim što se dešava iza zatv0renih vrata i načina na koji će svog partnera fascinirati u kreve’tu.

Ključan je entuzijazam, a sa ženama koje su avanturisti će muškarcima biti prijatno da razgovaraju o svemu, o željama i maštama koje imaju, ali je ključna stvar entuzijazam.

Ono što je još bitno jeste da su bez osuđivanja ako podijelite sa njima neke neprijatne stvari i da pronađu osobu koja je spremna na istraživanje.

Hemija je također vrlo bitna, a osim toga i otvorenost prema svom muškarcu. Pokazivanje želje za muškarcem je također mnogo bitnije nego da je djevojka lijepa, te na kraju je bitna i komunikacija kada mogu da budu otvoreni i da razgovaraju o svemu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *