Lepa Brena progovorila o Priji i njenom uspjehu - Svi se pitaju da li su 0ve riječi kompliment ili možda nešto drugo

Lepa Brena progovorila o Priji i njenom uspjehu – Svi se pitaju da li su 0ve riječi kompliment ili možda nešto drugo

Pjevačica Aleksandra Prijović je krenula svoja tri koncerta u Nišu i snimci koji kruže na društvenim mrežama su pokazali kako je pjevačica bez ikakvih sumnja jedna od najistaknutijih zvijezda na Balkanu.

Tako je i glavna tema fenomen da je uspjela rasprodati koncerte u čitavom regionu. Moglo se primijetiti i da su mnoge poznate ličnosti javno podržali njen uspjeh, a posebno je sve oduševila Lepa Brena, te pored svih glasina o suk0bima između njih dvoje je poznata folk pjevačica podržala Priju i gostovala na jednom od njenih koncerata u Beogradu.

Lepa Brena se prisjetila svojih početaka i povukla je usporedbu između sebe i Aleksandre, a Brena je smatra fenomenom svog vremena i napominje da mnogi nisu mogli predvidjeti njen uspon. Brena se prisjetila priče o Popinom prasetu i to je inače biljka koja podsjeća na pšenicu, a kada se drži među dlanovima, dok pojedinaca izaziva različite reakcije, ali je spomenula da ta biljka ima nevjerovatnu sposobnost da izroni na površinu i da prevlada sa čime je urezano novo poglavlje u historiji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *