Danas muškarci uzdišu za njom, a evo kako je nekad izgledala: Korigovala zube, usne, jagodice, zadnjicu, oči, kapke, bradu.. (Foto)

Danas muškarci uzdišu za njom, a evo kako je nekad izgledala: Korigovala zube, usne, jagodice, zadnjicu, oči, kapke, bradu.. (Foto)

Svi mi znamo da je Maja Marinković jedna poznata starleta trenutno. Ona je neko ko je ušoau  prvu sezon zadruge 1 tada je bila potpuno javnosti nepoznata djevojka, samo su svi znal ida njen tata, tako zvani Taki drži jedan lokal, on je oduvijek svojoj Maji skidao zvijezde s neba, ali ona je prije nego je postala starleta i rijaliti učesnica bila potpuno druga djevojka. Ona je bila normalna, nju je rijaliti u potpunosti promijenio, kako ljudi pišu, kako fizički tako i psihički.

Ona nije ista ona Maja, prvobitno se plasirala kao nepoznata djevojka od strane naroda na peto mjesto to je veliki uspjeh ,a svake naredne sezone je bila sve niže i niže, kako na plasmanu tako i u očima ljudi. Jasno je svima da je ona na sebi uradila sve što se uraditi moglo, ona je na licu imala sigurno oko 7 zahvata komentarisali su oni koji se u sve to razumiju. Evo kako je ona izgledala u prvoj sezoni po izlasku iz rijaliti programa, svi koji su pratili zadrugu od početka se sigurno Maje sjećaju ovakve:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *