Špagete koje Saša Popović obožava: Suzana otkrila recept koji ćete odmah poželjeti da isprobate

Špagete koje Saša Popović obožava: Suzana otkrila recept koji ćete odmah poželjeti da isprobate

Supruga od Saše Popovića voli da se uhvati kuhanja i sama nekada, a preko interneta je objavljen jedan recept za špagete sa jedinstvenim umakom od Suzane Jovanović. Taj recept je idealan za to ko ne voli provoditi previše dugo vremena kuhajući, a potrebno vam je samo par sastojaka i to mu daje poseban šarm.

Pored toga što ona živi u raskošnoj vili sa bazenom koja je na tri sprata na Bežanijskoj kosi, ona je ostala predana svojim obavezama predane majke i supruge, koja u trenutku zna da napravi nešto ukusno.

Vrlo često ona sprema omiljena jela svome suprugu i svojoj djeci kada dođu u posjetu, a ovaj recept je špagete u umaku karbonara. Potrebno vam je litar punomasnog mlijeka, šunka ili slanina koju ćete istno nasjeckati i to vam je potrebno oko 500 grama.

Pakovanje špageta vam je potrebno, te narendani sir i dvije kesice sosa karbonara. Ulijte čašu mlijeka i to stavite na šporet, a kada se smjesa sjedini, a preostale dvije čaše mlijeka dodajte sa dvije vrećice umaka. Nakon što se smjesa sjedini, onda je prebacite na zagrijani štetnjak pa kuhajte dok se ne zgusne, a ako vam se umak previše zgusne samo dodajte čašu mlijeka koju ste ostavili sa strane, te sve to pomiješajte sa šunkom ili slaninom i dodajte špagete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *