Sa Merlinom snimila veliki hit i onda otišla na selo: Ivana čisti štalu i jede na travi - u 6. deceniji kida kako izgleda

Sa Merlinom snimila veliki hit i onda otišla na selo: Ivana čisti štalu i jede na travi – u 6. deceniji kida kako izgleda

Ivana Banfić je pjevačica koja je bila zvijezda tokom devedesetih godina, a ona je bila jedna od najpopularnijih pjevačica dance muzike u tome vremenu, dok je 2000. godine snimila due sa Dinom Merlinom koji se zove “Godina”, a sa čim je dospjela na vrh muzičke industrije.

Već dugo godina Ivana zapravo živi sa svojom porodicom na selu i bavi se sa poljoprivredom, a pokazala je i da je život u prirodi na nju imao veliki uticaj, a danas živi na selu Stara renčina u blizini Siska, te smatra da joj je to najbolja odluka u životu.

Sama je rekla da je prije te odluke provela dvadeset godina ne noseći ništa osim visokih potpetica i uskih haljina, te je bila vlasništv0 medija i da je uvijek morala da bude sjajna i lijepa. Bavi se sa poljoprivredom, dok je njena “glinena kuća” postala jedna vijest koja je odjeknula u medijima širom regiona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *