Dadilja otkrila detalje iz braka Prijovićke i Filipa: 0vo niko nije znao o njima, a otkrila šta je iza zatvorenih vrata

Dadilja otkrila detalje iz braka Prijovićke i Filipa: 0vo niko nije znao o njima, a otkrila šta je iza zatvorenih vrata

Često Aleksandra ističe kako je pjevanje njena najveća strast i da je to svrha njenog postojanja, a zbog te činjenice nije nikakvo iznenađenje da je ona nastavila sa muzičkim nastupima samo tri mjeseca poslije rođenja njenog sina.

Nove bake uživaju u prilikama da čuvaju malog Aleksandra, a mladi par je ipak na kraju odlučio da zaposli dadilju, dok je i za jedan magazin otkrila kako je njen sin Aleksandar postao miljenik njihovih porodica i svi se b0re da provedu što više vremena sa njim.

Tako je otkrila da je dadilja za njenog sina morala ispuniti određene kriterijume, pa je glavni prioritet njima bio da pronađu nekog ko ima suosjećajnu i njegujuću prirodu ko gaji iskrenu naklonost prema djeci i ko je aktivno uključen u razvoj djeteta.

Dadilja koju su pronašli i koja radi za njih je otkrila o svojim poslodavcima da su oni jedan divan par i samo pozitivne stvari ima da kaže za njih, te sve govori sa velikim divljenjem, a svojim drugaricama je svima otkrila kako su Aleksandra Prijović i njen suprug Filip izuzetni roditelji koji su posvećeni samo dobrobiti svoga djeteta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *