Odakle vam pravo? Zvezda Granda pobjesniIa zbog komentara na račun njenog majčinstva: "Niko se ne pita kako uspjevam sve sama"

Odakle vam pravo? Zvezda Granda pobjesniIa zbog komentara na račun njenog majčinstva: “Niko se ne pita kako uspjevam sve sama”

Takmičarka Zvezda Granda po imenu Dada Mešaljić je sama odgajala kćerku, dok ona sada reaguje na negativne komentare oko njenog majčinstva.

“Da li je stvarno moguće da ja dobijam ovakve vrste poruke svakog dana i odakle ti pravo da diraš moju majčinsku prirodu, te da meni govoriš kako da se ja ponašam prema svome djetetu i šta bi trebala raditi, a šta ne. Da li je vi hranite i oblačite, te kupujete joj igračke i vodite je doktoru kada to treba. Ja sam samohrana majka, a niko ne želi da zna kako ja to sve radim i kao što vidite mojoj kćerki ništa ne fali i sretna je jer raste u zdravoj sredini jer sam joj ja majka”, rekla je Dada.

“Ja se snalazim i nije baš lako, ali svoj život ne bi mogla zamisliti bez nje, te imamo vrlo bliske odnose i mi se nikada nismo razdvojili, a ona je moj najveći uspjeh”, spomenula je Dada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *