Važio je za najboljeg frajera, a onda je sve krenulo nizbrdo: Oženio djevojku iz publike, a danas izgleda poptuno drugačije

Važio je za najboljeg frajera, a onda je sve krenulo nizbrdo: Oženio djevojku iz publike, a danas izgleda poptuno drugačije

Nemanja Stevanović je 2007. godine imao zapaženi nastup u muzičkoj industriji “Zvezde Granda”, a njegova mladosta i talenat su ostavili jak dojam pa se vrlo brzo našo među statusom megazvijezde i žene su sa njim bile očarane.

Fizički izgled Nemanje se vremenom mijenjao i doživio drastičnu transformaciju, pa je na vrhuncu slave bio u ljubavnoj vezi sa Milenom Ćeranićem, dok su se zajedno pojavljivali u rijalitiju, ali je ta odluka imala jaku cijenu jer kada je izašao iz šou-a, onda mu je karijera doživjela nagli pad.

Poslije nekog vremena se Nemanja odlučio skloniti iz javnosti pa posvetio svojoj porodici, ali nije odustajao baš tako lako od svoje profesije, te je nastavio u pjevačkoj karijeri. Poslije drastične transformacije izgleda je pustio bradu i kosu, te je mnogima njega bilo teško da prepoznaju na prvu.

Dok su jedni bili zadovoljni jer je napravio značajnu promjenu, drugi su ipak tvrdili kako je njegov raniji izgled bio dosta bolji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *