0va tri hor0skopska znaka čeka neviđena sreća do kraja decembra: Život će im se promijeniti iz korijena

0va tri hor0skopska znaka čeka neviđena sreća do kraja decembra: Život će im se promijeniti iz korijena

Blizanac: Pun mjesec koji se javio u znaku lav je služio za povećanje perceptivnosti prema određenim nefizičkim aspektima života, dok je taj nebeski događaj pruži priliku da se proširi perspektiva i suoči osoba sa problemima koji su možda bili izbjegnuti i sve to je podsjetnik da određeni aspekti života zahtijevaju vrijeme i pažljivo razmatranje, pa da se ne mogu jednostavno samo gurnuti pod tepih.

Djevica: Njima će dolazak punog mjeseca u lavu da promijeni pogled na život i ući će u kuću filozofije što će biti povoljan trenutak da istraže i prošire poglede na život, dok je to možda trenutak kada bi treblai cijeniti nove običaje i prihvatiti rast.

Jarac: Sa uticajem punog mjeseca u lavu će njihova kreativna strana da doživi nešto posebno i to će biti savršena prilika kako bi svoje ideje mogli pretočiti u isplative poduhvate. Tako će biti inspirisani da traže saputnike koji mogu da podrže duhovni rasat i dobrobit, pa će se i potaknuti na fokusiranje za lični razvoj i poboljšati aspekti života koji će donositi mir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *