Ovog gosta niko nije očekivao na Prijinom koncertu: Osam godina nisu izveli duet, a sada su opet zajedno (Foto)

Ovog gosta niko nije očekivao na Prijinom koncertu: Osam godina nisu izveli duet, a sada su opet zajedno (Foto)

Svaki od koncerata Aleksandre Prijović ima nekoliko specijalnih gostiju. Ni u trećem koncertu u zagrebačkoj Areni ova tradicija nije preskočena. Ovaj put u pitanju je MC Stojan, sa kojim je Aleksandra prije više od sedam godina snimila duet „Šta bi“.

Prije nego što je izašao na binu, svjetla u areni su se ugasila i Prija je rekla: – Zagrebe, šta bi ovo? Kada je počeo prvi stih pjesme, publika je prasnula gromoglasnim aplauzom i svi su zapjevali veliki hit.

– Molim vas da mom prijatelju MC Stojanu date aplauz. Mislim da je prošlo osam godina otkako smo snimili ovu pjesmu. Onda, kada mnogi nisu vjerovali, prijatelj me je pozvao da snimim duet i hvala mu mnogo na tome. Imala sam tada 20 godina i ta pjesma mi je mnogo značila. Dakle, hvala ti što si došao večeras, i kao moj prijatelj, znaš da te volim i poštujem.

Ovo je jedan od najvrijednijih ljudi na estradi – rekla je Aleksandra grleći kolegu koji je kratko progovorio: – Počastvovan sam i sretan što sam ovdje. Ova dkevojka zaslužuje sve što joj se dešava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *