Bio najbolji frajer na estradi, a onda je sve krenulo nizbrdo: Danas izgleda totalno drugačije - velika brada, sijeda kosa (Foto)

Bio najbolji frajer na estradi, a onda je sve krenulo nizbrdo: Danas izgleda totalno drugačije – velika brada, sijeda kosa (Foto)

Nemanja Stevanović je 2007. godine debitovao u najpoznatijem muzičkom programu “Zvezde Granda”. Njegov izgled doista je bio upečatljiv jer je mlad, talentiran i zgodan. Zbog toga mu je popularnost vrtoglavo porasla i ubrzo je postao mega zvijezda, a obožavateljice su ga zavoljele.

Izgled Nemanje Stevanovića je kroz godine doživio značajne promjene. Na vrhuncu slave bio je u vezi sa kolegicom Milenom Ćeranić, a oboje su se pojavljivali u reality emisijama, konkretno “Farma” koja se emitovala na Pinku. Nažalost, čini se da je ta odluka negativno utjecala na njegovu karijeru.

Na neko se vrijeme odlučio povući iz javnog života i posvetiti svojoj porodici, odnosno supruzi Jeleni i kćeri Maši. Ali, nije u potpunosti odustao od svoje karijere jer je i dalje ustrajao u svojoj pjevačkoj karijeri. Ovako danas izgleda Nemanja:

Podsjetimo, Nemanja se oženio djevojkom koju je sreo na jednom od svojih mnogobrojnih nastupa. Nakon toga par je dočekao svoje prvo dijete Mašu, a Jelenino ponašanje i aktivnosti nisu privlačile pažnju medija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *