Prijovićka prekinula koncert u Zagrebu i obratila se 0vom čovjeku: Zbog 0voga je nastao muk u Areni.. Evo šta je rekla pred svima

Prijovićka prekinula koncert u Zagrebu i obratila se 0vom čovjeku: Zbog 0voga je nastao muk u Areni.. Evo šta je rekla pred svima

Popularna pjevačica Aleksandra Prijović je uspjela rasprodati pet koncerata u Zagrebačkoj Areni, dok je u svemu tome na njenim nastupima privučena značajna publika. Serija tih koncerata je započela 1. decembra koji je otvoren sa pjesmom “Od istoka do zapada” koji je služio kao ime za turneju.

Sala je bila prepuna i tačno u 21 h je pjevačica izašla sa svojim bendom na binu, pa je publika iz Hrvatske bila burna na njihovu dobrodošlicu i priredila joj veliki aplauz koji je odjeknuo dvoranom.

Poslije dirljivog govora gdje je izrazila pjevačica zahvalnost publici na velikom činu ljubaznosti, tako je u jednom trenutku prekinula svoj koncert pa fokusirala pažnju na člana svog benda.

“Svima se izvinjavam, ali ako mogu da prekinem na jedan trenutak jer je ovo veče značajno i želim uputiti iskrene čestitke svom dragom prijatelju, te dugogodišnjem saradniku koji je upravo dobio kćerku. Zahvaljujem se svima na nevjerovatnom nastupu večeras, a što se mene tiče, ja se osjećam odlično”, spomenula je pjevačica pa nastavila sa izvođenjem svog hita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *