Udovica Marinka Rokvića se javno obratila njegovom vanbračnom sinu i iznenadila sve: "Za nas je porodica bila svetinja..."

Udovica Marinka Rokvića se javno obratila njegovom vanbračnom sinu i iznenadila sve: “Za nas je porodica bila svetinja…”

Porodica Rokvić izgubila je svoj stub i okosnicu prije dvije godine kada je legendarni pjevač Marinko Rokvić izgubio bitku sa opakom bolešću. Iza sebe je ostavio suprugu Slavicu, sa kojom je dobio dva sina Nikolaja i Marka i vanbračnog sina Marija.

Braća su veoma bliski, jer su se udružili nakon očeve smrti, a Slavica očigledno ne pravi razliku između svog sina i Malenkovog trećeg nasljednika, što je sada objavila. Ipak, veoma je aktivna na Instagramu, gdje je nedavno prokomentarisala fotografiju Nikole i njegove supruge Bojane, koji važe za jedan od najskladnijih parova u cijeloj estradi, jer kako znamo o njima nikada nismo mogli u medijima ili društvenim mrežama da čitamo ništa negativno, uvijek su prikazivani u pozitivnom kontekstu.. “Draga djeco, radujmo se zajedno”, riječi su Slavice Rokvić njegovom vanbračnom sinu. Njen gest je oduševio korisnike Instagrama i skupio gomilu lajkova u komentarima. U nastavku pogledajte njen cijeli komentar:

Sa ovim je pokazala koliko je velika kao čovjek, pisali su svi.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *