Ušli smo u kuću o kojoj region bruji: Karić ovdje živi sa dvije žene i troje djece, a sada čeka socijalne radnike

Ušli smo u kuću o kojoj region bruji: Karić ovdje živi sa dvije žene i troje djece, a sada čeka socijalne radnike

Elmedin Karić iz Busovače je uzeo dosta pažnje sa svojom ljubavnom pričom koju baš i ne viđamo svakog dana, a on je inače čovjek sa dvije žene, gdje je jedna od njih Fatima sa kojom ima troje djece, a druga je Jana koja je inače iz Ukrajine.

Ta njihova jedinstvena priča nije iznenadila ljude samo iz Busovače nego i iz cijelog regiona,, a rekao je da Jana i on nisu u zakonskom braku radi ograničenja braka sa samo jednom osobom, pa je Fatima njegova zakonita supruga i da odnos sa Janom smatra izvanbračnom zajednicom u granicama državnog zakona.

On je inače radio u Njemačkoj kad je uoznao Janu i njihov je odnos bio profesionalan na početku ali je ipak kroz neko vrijeme prerastao u romantičnu ljubav, pa sve kako je njihova veza jačala je shvatio da postaje sve dublja.

On je njoj čak i rekao da ima suprugu, a Jana je njemu rekla da će pristati u vezu sa njim samo pod uvjetom da neće ostaviti suprugu radi nje, pa je supruzi u Bosni ispričao situaciju i u početku joj je bilo teško ali je ipak navikla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *