Nakon Prijovićkinog uspjeha, javio se njen bivši: Da sam je oženio sad ne bih morao da radim

Nakon Prijovićkinog uspjeha, javio se njen bivši: Da sam je oženio sad ne bih morao da radim

Pjevačica Aleksandra Prijović je uspjela rasprodati pet koncerata u Areni Zagreb,a njena popularnost je privukla mnoge, a osim za pjevanje sada raste interesovanje publike i za njen lični život.

Upravo tu činjenicu je shvatio i Ljuba Peručica, a on je inače folk pjevač koji je bio sa Aleksandrom u romantičnoj vezi prije dosta godina. On je odlučio nakon što je vidio uspjeh od Prijovićke da otkrije detalje o njihovoj romatičnoj vezi.

U skorije vrijeme je Ljuba podijelio video gdje se moglo vidjeti kako on i njegova supruga Katarina miješaju malter u svom dvorištu, a pohvalivši Katarinu za njene izuzetne vještine u ovom zadatku je prokomentarisao da je bolje zanatlija od njega. Onda je Ljuba u šali rekao da se on ne bi morao baviti sa malterisanjem da je oženio Prijovićku.

“Dok ja pričam o vezi koju sam imao sa Aleksandrom, moram priznati da je to meni prilično zamorno, ali sam ipak svjestan radoznalosti ljudi po tome pitanju, dok je prošlo dosta vremena od kada smo mi bili u vezi”, rekao je Ljuba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *