Ruška Jakić skinula svu šminku sa lica i pokazala kako stvarno izgleda: Komentari se nižu, prizor će vas iznenaditi (Foto)

Ruška Jakić skinula svu šminku sa lica i pokazala kako stvarno izgleda: Komentari se nižu, prizor će vas iznenaditi (Foto)

Na društvenim mrežama je krenula kružiti fotka od Ruške Jakić gdje se nalazila u neobičnom stanju i mnogi su se iznenadili zbog toga, a ona se pojavila kao pravo utjelovljenje prirodne ljepote, gdje je prkosil očekivanjima koja se tipično povezaju sa božanstvenim prikazom fotografa.

Ruška je inače poznata kao osoba koja održav uglađen izgled, pa u javnosti ona nije nikad viđena bez pomno nanesene šminke, dok je i to razlog zbog čega je njena nova fotografija izazvala značajnu pažnju na raznim plaformama na društvenim mrežama.

Ovoga puta je Ruška držala prezentaciju i snimljena je na fotografiji kada je bila podvrgnuta zahvatu. Može se i vidjeti da se ona jasno opredijelila za očuvanje zdravlja, te izglede kože lica u zadnjih par godina, a ovo je bila rijetka prilika kada su je ljudi mogli vidjeti bez šminke. Tako je jedan od komentara bio da izgleda 15 goina mlađe i da se više ne bi trebala šminkati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *