Pogledajte gdje živi Soraja! Stan od 8 miliona € u najskupljoj zgradi u državi, raskošnije nego na dvoru, auu (Foto)

Pogledajte gdje živi Soraja! Stan od 8 miliona € u najskupljoj zgradi u državi, raskošnije nego na dvoru, auu (Foto)

Već duže vrijeme Soraja Vučelić živi u slikovitom Zagrebu. Tokom cijele trudnoće često se odlučivala za boravak u ovom prekrasnom hrvatskom gradu. Nedavno se oglasila na Instagramu kako bi pokazala svoj stan u kojem živi sa svojim zagonetnim partnerom, koji je ujedno i otac njezina djeteta.

Na fotografijama su prikazana nevjerojatna umjetnička djela i raskošni ukrasi. Smješten u srcu Zagreba, tačnije na Cvjetnom trgu, stan se može pohvaliti izuzetnom staklenom konstrukcijom.

Stanarima i njihovim pozvanim gostima omogućen je ekskluzivan ulazak u stanove putem namjenskog dizala koje se izravno povezuje s garažom. Sigurnost prostora je na prvom mjestu uz provedbu 24-satnog nadzora i recepcije smještene na ulazu.

Vrijedno je spomenuti da stanovi unutar ove vrlo napredne građevine s ponosom mogu ponijeti titulu najskupljih u Hrvatskoj. Gotovo identičan stan onome u kojem trenutno živi Soraja na tržištu se prodaje za nevjerojatnih 8 milijuna eura, odnosno nevjerovatnih 18 hiljada eura po metru kvadratnom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *