Nova beba – novi krevetac: Veljko i Bogdana se pohvalili dječjom sobicom – Ovakve detalje još niste vidjeli, auu (Foto)

Nova beba – novi krevetac: Veljko i Bogdana se pohvalili dječjom sobicom – Ovakve detalje još niste vidjeli, auu (Foto)

Otkako je mali Krstan došao na svijet, dinamika u domu mladog para doživjela je totalnu metamorfozu. Čak se i njihovo prvorođenče moralo prilagoditi tim preobrazbama. Željko, stariji brat, isprva se uhvatio u koštac s konceptom podjele pažnje, igračaka, sobe, pa čak i kreveta s prinovom u obitelji. Ipak, na kraju je prihvatio svoju ulogu i otkrio kako upravljati ovom novom porodičnom dinamikom.

Prema najnovijoj fotografiji na Instagramu, čini se da su oba brata zauzeli krevet. Naime, postoji personalizirani jastuk koji nosi Željkovo ime, a u paleti boja dominiraju nijanse plave i sive. Kuću Bogdane i Veljka Ražnatovića krasi niz ekstravagantnih igračaka, koje pokazuju posvećenost njihovih baka i djedova pružanju vrhunskog luksuza.

U ponudi je širok izbor proizvoda, poput zvečki, autića i plišanih medvjedića. Nadalje, tu su i praktični alati posebno stvoreni za pomoć budućoj majci tokom poroda, povećavajući njezinu ukupnu udobnost. Cecin nasljednik i njegova odabranica trenutno su nerazdvojni, zajedno se bave raznim aktivnostima. Aktivno pomažu bakama i djedovima i otvoreno priznaju prisutnost stručne podrške u njihovim nastojanjima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *