Čestitke stižu: Anastasija Ražnatović objavila najsretniju vijest – “Velika želja se ostvarila”, Ceci suze idu (Foto)

Čestitke stižu: Anastasija Ražnatović objavila najsretniju vijest – “Velika želja se ostvarila”, Ceci suze idu (Foto)

Anastasija Ražnatović doživljava neodoljiv osjećaj ushićenja koji nadilazi sve druge osjećaje u posljednje vrijeme. Neprekidno dijeleći trenutke iz svog privatnog života putem svog Instagram računa, Anastasija Ražnatović odiše čistom srećom dok prati svog supruga Nemanju Gudelju na njegovim utakmicama u živopisnom gradu Sevilli. Zajedno istražuju razne aktivnosti, pokazujući mnoštvo načina na koje uživaju u zajedničkom vremenu.

U iskrenoj gesti naklonosti i odanosti prema svojoj voljenoj obitelji, odlučila je iskoristiti društvene mreže kao platformu za javno prikazivanje slike svoje majke Cece, koja ima značajnu poziciju kao nepokolebljivi stup podrške u njezinom životu. Anastasija je svoje vjerne pratitelje obradovala uzbudljivom viješću koja je izazvala brojne intrige. Radosno je čestitala svojim bliskim prijateljima koji su nedavno krenuli na uzbudljivo putovanje zaruka.

Stojeći pored nogometaša, mlada pjevačica zračila je neizmjernom radošću. Trebali su preuzeti roditeljske obveze, ali sudbina je imala druge planove za njih. Ovaj važan izazov jača Anastasijinu ljubav i daje joj još veći osjećaj postignuća danas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *