Imala prosjek 9 na državnom fakultetu koji je mnogima “noćna mora”: Kad vidite šta je Rada Manojlović studirala š0kirat ćete se

Imala prosjek 9 na državnom fakultetu koji je mnogima “noćna mora”: Kad vidite šta je Rada Manojlović studirala š0kirat ćete se

Rada Manojlović već godinama ima istaknutu poziciju u glazbenoj industriji, osvajajući publiku svojim nesvakidašnjim vokalnim talentom. Njezin nevjerojatan put započeo je 2007. godine kada je sudjelovala u cijenjenoj televizijskoj emisiji “Zvezde Granda”, ostavivši gledatelje zadivljene svojim golemim sposobnostima i na kraju osiguravši impresivno drugo mjesto.

Nažalost, školovanje Rade Manojlović je u tom periodu prekinuto. Davne 2007. godine upisala je studij ekonomije na Državnom fakultetu u Kragujevcu. Ipak, nakon što je krenula na pjevački put, odlučila je prekinuti studij. Tokom prve godine pridržavala se dosljednog rasporeda učenja od ponedjeljka do petka.

Njezina nepokolebljiva predanost očituje se u njezinim izvanrednim školskim postignućima, što dokazuje njezin izvanredan prosjek ocjena od 8,89, što je tek nešto manje od devetke. Nakon što je razmislila o svojim mogućnostima, shvatila je da će njezina odluka da završi školovanje neizbježno dovesti do izvrsnog prosjeka ocjena.

Rada se s nostalgijom prisjetila svog iskustva s fakulteta, ističući kontinuirane pozitivne odnose s dekanima i profesorima. “Uvijek sam se trudila stvoriti ugodno okruženje za njih, a njihova nepokolebljiva podrška bila mi je stalna motivacija da uspješno završim fakultet u budućnosti.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *