Nakon toliko godina Jeleni Tomašević se otvarila najveća želja: Ivan i kćerka su uz nju, porodica slavi (Foto)

Nakon toliko godina Jeleni Tomašević se otvarila najveća želja: Ivan i kćerka su uz nju, porodica slavi (Foto)

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić izrazili su svoju čežnju za još jednim djetetom, svim srcem posvetivši se ostvarenju ove težnje. Nažalost, umiješale su se okolnosti koje su osujetile njihove planove da ponovo postanu roditelji. Uprkos ovom neuspjehu, bili su odlučni da ne budu poraženi. Umjesto toga, fokusirali su se na to da svojoj voljenoj Nini pruže pravi odgoj i njeguju dragocjene trenutke koje su podijelili s njom, prepoznajući to kao privilegiju koju mnogi roditelji cijene u današnjem svijetu.

Ivan i Jelena su kontinuirano uronjeni u svoja kreativna traganja. Bosiljčić se nedavno upustio u snimanje u Rusiji, a trenutno svoju energiju ulaže u zadivljujući muzički kabare projekat. Istovremeno, proslavljena pop zvijezda Jelena bliži se završetku svog posljednjeg albuma.

Sa završetkom svog albuma, krenula je na uzbudljivo putovanje njegove promocije, što je ispunjava neizmjernim ponosom. Na Instagramu, Jelena je nestrpljivo otkrivala zamršenosti svog najnovijeg poduhvata, izazivajući bezgranično oduševljenje svojih odanih fanova svojim pevačicama i kantautorima. Ona je posebno otkrila jednu pjesmu koja će biti predstavljena na njenom YouTube kanalu, a koja će poslužiti kao pretpregled nadolazećeg albuma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *