Nakon Šašića i Lukasa Sonja bila sa 0vim pjevačem? Uhvaćena sa njim u Beogradu, Aca p0bjesnio "Za veliku ribu treba krupan mamac"

Nakon Šašića i Lukasa Sonja bila sa 0vim pjevačem? Uhvaćena sa njim u Beogradu, Aca p0bjesnio “Za veliku ribu treba krupan mamac”

Sonja Vukasnović je modna kreatorka koja je bil u braku sa pjevačem Željkom Šašićem punih deset godina prije nego što se ona udala za Acu Lukasa i sa kojim je dobila kćerku Viktoriju. Mediji su tako pratili njihov brak i krah njihove ljubvi, dok je Sonja uvijek bila smatrana kao fatalna žena koja je privlačila mnogo pažnje.

Poslije se ona udala za Acu Lukasa ali ipak njihov brak se raspao. Poslije nekog vremena od razvoda od Lukasa je Sonja primjećena sa turskim jevačem Ozkanom Senom koji je izgleda došao u Beograd samo radi nje i tako je ekipa paparazzo lova ispratila Ozkana i on je prenoćio u hotelu u centru Beograda koji je inače koštao par stotina eura prije nego što je on otišao u kafić u Novom Beogradu.

Aca Lukas je imao komentar na sve to: “Taj incident je bio dogovoren, ali ipk ona nije shvatala da je sve to što je meni uradila bilo namjerno i upravo smo otplatili svoj iznos, jer dolaze takvi ko on da zarade i plate Sonju da rade njihov marketing i to sve preko mene radi i htio je da bude poznat preko mene, ali ipak veće ribe zahtijevaju veći mamac”, rekao je pjevač.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *