Goca Tržan se nabacivala pjevačicinom mužu: Njegova žena otkrila šta su to radili na moru - 0dmah sam krenula da ga vratim

Goca Tržan se nabacivala pjevačicinom mužu: Njegova žena otkrila šta su to radili na moru – 0dmah sam krenula da ga vratim

Goca inače ima kćerku sa Ivanom Marinkovićem na kojeg je ona vrlo ponosna, a drugo godina je u vezi sa bubnjarom Lhasom Nowakovićem koji je inače 14 godina mlađi Raša Novaković. Raša svira u njenom bendu i učesnici takmičenja “Nikada nije kasno” su se uplašili u vrijeme kada je njen suprug trebalo da sarađuje sa pjevačicom.

Mnogi su se iznenadili sa pojavljivanjem pjevačice Ružice Čavić Tomićević koja je već na svom prvom pojavljivanju naletila na blokadu, a Goca je tom prilikom pohvalila njeno pjevanje ali i priznala da joj se dopao muž takmičarke koji je isto tako muzičar.

Ružka je tako otkrila publici šta se to dogodilo između Goce i njenog supruga prije dosta goina u Herceg Novom kada su se oni upoznali. “Goca mi je rekla da mi je muž dobar čovjek i Ružka je ispričala incident koji se dogodio prije dvadeset godina, a ta se situacija ponavljala više puta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *