Verica Šerifović je vlasnica ove viletine u Kragujevcu! Tajna kamera se digla u nebo, pa snimila svaki ćošak, kakav luksuz auu.. (Video)

Verica Šerifović je vlasnica ove viletine u Kragujevcu! Tajna kamera se digla u nebo, pa snimila svaki ćošak, kakav luksuz auu.. (Video)

Malo je onih koji su upoznati sa izvanrednim dizajnom interijera i ukupnom vizualnom privlačnošću doma Verice Šerifović u Kragujevcu. Televizijska emisija sa Pinka, “Paparaco Lov” nedavno je imala privilegiju posjetiti pjevačicinu kuću i dočekala ih je atmosfera izuzetne veličine.

Smješteno unutar granica velikog imanja, čeka vas raskošno utočište, okruženo visokom ogradom i ukrašeno velikom prednjom terasom. Verica je mukotrpno uređivala svoje prebivalište u Kragujevcu, pažljivo osiguravajući da svaki aspekt interijera i eksterijera odiše privlačnošću koja ulijeva strahopoštovanje svih koji ga vide…

I dok majka Marije Šerifović povremeno na društvenim mrežama podijeli utiske iz svog raskošnog prebivališta, šira javnost rijetko ima priliku ući u ovo raskošno utočište. Pogledajte video priložen u nastavku:

https://youtu.be/IIe5Sx8AVyA

Rajko Šerifović, vješti bubnjar, vjenčao se s Vericom Šerifović 1982. godine. Nedugo nakon toga rodila im se kći Marija Šerifović, samo dvije godine kasnije. U društvu nešto starijeg gospodina od sebe bila je sa osamnaest godina. Ipak njihov brak nije izdržao pa su se razveli…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *