Srbija i Njemačka na nogama: Stigli rezultati Ane Ivanović, teniserka zvanično...

Srbija i Njemačka na nogama: Stigli rezultati Ane Ivanović, teniserka zvanično…

Objava je objavljena u vezi s nominacijom Ane Ivanović za prijem u cijenjenu Kuću slavnih u Newportu 2024. Nakon temeljite evaluacije od strane stručnog povjerenstva i sudjelovanja javnosti u procesu glasovanja, rezultati su otkriveni. Tokom godine, Ana Ivanović susretala se sa jakim protivnicima koji su dolazili iz različitih krajeva svijeta.

Među tim dostojnim protivnicima bili su Italijanka Flavija Peneta, Španjolac Carlos Moja, Kara Blek koja je ponosno predstavljala Zimbabve, Leander Paes iz Indije i Danijel Nestor, cijenjeni predstavnik Kanade.

Unatoč njezinim izvanrednim uspjesima, Ivanovićeva je ponovno drugi put zaredom uskraćena za ulazak u Kuću slavnih. Unatoč osiguravanju impresivnog drugog mjesta u glasovanju navijača, težnje omiljenog tenisača da se pridruži prestižnoj Kući slavnih na kraju su osujećene.

Bitno je napomenuti da glasovi navijača čine tek dva posto ukupnog zbroja, zbog čega ne može osigurati još jedno mjesto u ovoj cijenjenoj instituciji. Ani Ivanović želimo više sreće drugi put, ipak smatramo da je sigurno zaslužila da se nađe u ovom društvu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *