Nekada pravila najbolju atmosferu, svi pjevali njene pjesme - danas posvećena B0gu: Pjevačica sad živi potpuno drugačijim životom

Nekada pravila najbolju atmosferu, svi pjevali njene pjesme – danas posvećena B0gu: Pjevačica sad živi potpuno drugačijim životom

Ona je svima poznata, moramo da se prisjetimo kako su svi fudbaleri reprezentacije Srbije pjevali u glas njenu pjesmu po imenu Ne zaboravi me kada su podijedili portugal i kada su se na taj način direktno plasirali na svijetsko prvenstvo koje se održavalo  u Kataru.

Mediji su je pitali kako je došlo do toga da oni pjevaju tu pjesmu. Jovana je rekla kako je to jedna jako lijepa pjesma, kako je puna emocije za sve i kako se može prenijeti na razne teme, ona je za svakog.  Jovana Tipšin ima mnogo pjesama koje su uspješne, a zadnja je pjesma koja se tiče reIigije, po imenu  “Isuse Hriste, spasitelju sveta”. Ona je rekla kako je ovu pjesmu posvetila jednoj ženi, svojoj voljenoj majci koja je napustiIa nažaIost ove godine u mjesecu februaru.

Istakla je da je ovo dešavanje s  majkom zbližilo sa Bogom, koliko god to čudno zvučalo. Istakla je da će ubrzo izbaciti još jednu pjesmu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *