0vo je djevojka Mime Karadžića: Stari vuk smuvao 35 godina mlađu kolegicu, više se i ne kriju - a evo kako je naziva u društvu

0vo je djevojka Mime Karadžića: Stari vuk smuvao 35 godina mlađu kolegicu, više se i ne kriju – a evo kako je naziva u društvu

Milutin Mima Karadžić je skoro uplovio u ljubavnu vezu sa 35 godina mlađom kolegicom, dok se njih dvoje ne kriju već određen broj mjeseci, a prema izvorima Kurira je Mima pronašao ljubav koja se zove Nataša. Pored toga što on nju trenutno naziva prijateljicom, već se u kratkom razdoblju sa njom pojavio dva puta u javnosti, a sredinom marta ove godine  ju je sa sobom poveo na jedno snimanje emisije Nika nije kasno, gdje je bio član žirija.

Kako se to saznalo, Nataša je osvojila njegovo srce pore toga što je između njih velika razlika u godinama na njegovo oduševljenje, a nije neobično da se Mima viđa sa atraktivnim i mlađim ženama, a trenutno je on naziva prijateljicom i kolegicom iz nepoznatnih razloga.

Često oni idu na snimanje i šetaju u gradu, te uživaju u zajedničkim ručkovima, ok vole i da putuju. Na premijeri BDP-a se moglo vidjeti a su nešto više od običnih prijatelja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *