Pogledajte šta se dogodilo kokoškama na 2 minuta! Domaćica zabilježila nestvarnu scenu u dvorištu - cijelo jato zaleđeno u mjestu (Video)

Pogledajte šta se dogodilo kokoškama na 2 minuta! Domaćica zabilježila nestvarnu scenu u dvorištu – cijelo jato zaleđeno u mjestu (Video)

Krajem novembra, Brianna Antonetta, domaćica koja živi u Tampi, odlučila je da dokumentuje izvanredan prizor izvan svoje rezidencije. Obično, kada se približi ogradi da nahrani svoje piliće, oni se željno okupljaju oko nje. Međutim, ovom prilikom kamera je uhvatila neočekivanu pojavu. Na snimku se mogu vidjeti kokoške kako trče okolo prije nego što su se neočekivano zaustavile i ostale nepomične otprilike dva minuta.

– Šta je razlog njihove nepokretnosti? Šta se odvija pred mojim očima? Blagi bože! Izuzetno mi je laknulo što sam odlučila da uhvatim ovaj trenutak. Šta je uzrok ove tišine? Zašto nisi u pokretu? Jesam li nenamjerno uzrokovao ovo? – raspitivao se ojađeni supružnik.

Ne preskačući ni ritam, kokoške su nastavile trčati kao da se prethodni događaji nikada nisu dogodili, čak i nakon što su prošla samo dva minuta. Brianin video, podijeljen na raznim društvenim mrežama, prikupio je impresivnu gledanost od skoro 16 miliona korisnika i generirao je nevjerojatnih 47.000 komentara.

@brianna_antionette What happened to the frozen chickens🤯 : Update #viraltiktok #fyp ♬ original sound – ✨BRI✨

U sljedećem videu, Antoneta je podijelila da su je kolege vlasnici pilića prosvijetlili o ponašanju smrzavanja koje pilići pokazuju kao odbrambeni mehanizam. Ona nagađa da je njene vlastite kokoške možda uplašio jastreb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *