Pjevačica, plesačica, domaćica: Prijovićka spremala punjene paprike, a jedan detalj svi komentarišu auu.. (Foto)

Pjevačica, plesačica, domaćica: Prijovićka spremala punjene paprike, a jedan detalj svi komentarišu auu.. (Foto)

Tražeći vodstvo i ohrabrenje, poznata pjevačica obratila se svojoj majci za pomoć u svom prvom poduhvatu izrade punjenih paprika. Iskoristivši kratki predah uoči novih koncerata, Aleksandra Prijović krenula je u kulinarsku ekspediciju uz neprocjenjivu pomoć svoje majke Borke Mihajlović.

U želji da usavrši svoje vještine pravljenja punjenih paprika, Aleksandra je tražila vodstvo svoje iskusne majke, vješte kuharice, koja je ljubazno ponudila detaljne upute korak po korak.U video pozivu, poznata pjevačica je izrazila svoju iskrenu zahvalnost svojoj majci za neprocjenjivu pomoć koju joj je pružila, priznajući važnost ove važne prekretnice. Bacite pogled na Prijine punjene paprike:

Aleksandra i Filip su u maju 2018. razmjenom zavjeta u Beogradu stupili u bračnu zajednicu. Slavlje je započelo okupljanjem ispred doma Bobe Živojinovića i Brene, prije nego što se u velikoj povorci krenulo do prekrasne crkve u kojoj je održana ceremonija vjenčanja. Od vjenčanja Prija nije posvećivala previše vremena kuhanju, ali to bi se u budućnosti moglo promijeniti…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *