Konačno stigli nalazi obdukcije male Vanje: Trojica uhapšenih priznala umiješanost u svirepo ubistvo (Foto)

Konačno stigli nalazi obdukcije male Vanje: Trojica uhapšenih priznala umiješanost u svirepo ubistvo (Foto)

Nakon čekanja od 17 dana, dobiveni su nalazi obdukcije za žrtve Vanju Gorčevsku i Panču Žežovskog. Ipak, objava ovih nalaza još uvijek se čeka. Institut za sudsku medicinu i kriminologiju u Skoplju obavio je obdukciju.

Dok je istraga trenutno u toku, važno je napomenuti da su samo trojica od šestorice osumnjičenih priznala svoju umiješanost u tragična ubojstva Vanje i Panče na razgovorima s policijskim službenicima i tužiteljem. Ne samo da su Velibor Manev, Bore Videvski i Vlatko Kešišev bili prijatelji s osumnjičenim Palčem, već su im bili i kolege iz iste političke stranke “Desna”.

Prema medijskim izvješćima, uhićenje ove tri osobe označilo je početak razotkrivanja složene mreže. Tužiteljstvo je otkrilo da je Aleksandar Gorčevski, otac Vanje Gorčevske, osumnjičen za pomaganje u otmici tako što je odao informacije o lokaciji svoje kćerke.

Stefana Dimkovskog trenutno se tereti da je osumnjičenicima Palču pomogao u izbjegavanju vlasti tako što mu je omogućio bijeg u Tursku. Svi osumnjičeni za zločine trenutno se nalaze u zatvoru “Skopje” u Šutki. Među uhićenima je i prvoosumnjičeni Ljupčo Palevski-Palco koji trenutno čeka izručenje iz Turske.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *