"Da li je moguće, imaš milione a ovako izgledaš?" Haos na internetu zbog stajlinga Jelene Đoković (Foto)

“Da li je moguće, imaš milione a ovako izgledaš?” Haos na internetu zbog stajlinga Jelene Đoković (Foto)

Jelenina reputacija izgrađena je na njezinoj nepokolebljivoj predanosti skromnom odijevanju, odbijanju drečavih ukrasa koje obično prihvaćaju poznate osobe. Kao odgovor na povratne informacije od raznih ljudi u vezi s njezinim karakterističnim modnim odabirom, osjetila se ponukanom izraziti svoje mišljenje o toj temi.

Pojava i izjave Jelene Đoković tijekom jedne emisije izazvale su brojne rasprave na društvenim mrežama: “Pronalaženje ogromnog zadovoljstva u pozitivnom utjecaju na okoliš dovelo je do novog osjećaja ispunjenja.

Ova ispunjavajuća potraga značajno je smanjila moje navike trošenja, eliminirajući potrebu za pretjeranom kupnjom. Umjesto toga, sada prihvaćam šarm iznošenih traperica koje su stare i po nekoliko godina. Stalno nosim istu majicu kratkih rukava, održavam stalnu frizuru i potpuno sam se odrekla korištenja kozmetike.”

Bilo je naravno i negativnih komentara poput: “Je li omogće da imaš milione a izgledaš ovako?” i “Ne sviđa mi se njen izgled nimalo”. Naravno Jelena se ne obazire na ovakve komentare…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *