Opljačkali najpoznatiju farmu na Balkanu odmah nakon što je gazda umro! Otkrivena užasna istina o nekada čuvenom imanju (Foto)

Opljačkali najpoznatiju farmu na Balkanu odmah nakon što je gazda umro! Otkrivena užasna istina o nekada čuvenom imanju (Foto)

Popularno imanje Lisovići, poznato u rijalitiju “Farma”, godinama je ostalo napušteno i nenaseljeno. Smješten u poznatom naselju Lisovići, ovo imanje prostire se na impresivnih dva hektara i 15 ari, sa dvije prazne kuće bez ikakvog namještaja osim nekoliko dotrajalih dušeka. Zapušteno dvorište je zaraslo u travu i dostiže istu visinu kao i krov štale.

Nakon što je prije nekoliko godina preminuo vlasnik ovog imanja, njegova kćerka Gorica preuzela je poziciju zakonite nasljednice. Iako povremeno posjećuje imanje, evidentno je da je održavanje ozbiljno zanemareno. Nažalost, nakon što su se proširile vijesti o smrti vlasnika, pojedinci su se brzo spustili u prostorije kako bi ukrali sve ostatke nekadašnje prosperitetne “Farme”.

Osim toga, dio imovine je podijeljen na parcele koje su ostale neprodate duži period. Moguće je da su Goricina očekivanja premašila realnost kada je utvrdila prodajnu cijenu od 215.000 eura, što vjerovatno mnogi potencijalni kupci smatraju prevelikom cijenom. Šta vi mislite o tome?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *