Aca Lukas uhapšen u 3 iza ponoći! Pronašli mu pištolj, morao odmah da se preda, a evo šta se dešavalo u ćeliji tokom noći

Aca Lukas uhapšen u 3 iza ponoći! Pronašli mu pištolj, morao odmah da se preda, a evo šta se dešavalo u ćeliji tokom noći

U akciji Sablja 2003. godine poznati muzičar Aca Lukas uhićen je zbog nedozvoljenog posjedovanja vatrenog oružja. Pjevač je nedavno iskoristio priliku da otvoreno otkrije konkretne okolnosti svog uhićenja i trajanja zatočeništva iza rešetaka.

“U mojoj spavaćoj sobi, skriveno u ženskoj torbici, biloje vatreno oružje. Po dolasku snaga reda, prvo pitanje odnosilo se na postojanje bilo kakvog oružja u prostorijama. Bez trenutka odlaganja, odmah sam im predao vatreno oružje. Naknadno je dokumentirano detaljno izvješće i po tom postupku sam prepraćen u Centralni zatvor.

U ranim jutarnjim satima, negdje između 3 i 4 sata, odveden sam u zatvor. Po mom dolasku u ćeliju, moje je umorno tijelo nestrpljivo razgledavalo sobu u potrazi za slobodnim krevetom za predah. Prve zrake sunca probile su se kroz tamu, trgnuvši me iz sna uz strastvenurasprava: “Da, ne, da, ne.”

Dezorijentiran i zbunjen, trudio sam se shvatiti prizor koji se odvijao preda mnom. Četiri para očiju zarila su u mene, njihova svrha je bila nepogrešiva ​​- nastojali su utvrditi moj pravi identitet i da li sam ja zaista Aca Lukas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *