Darko Lazić ima rođenog brata koji se također bavi pjevanjem: Svi kažu da je bolji frajer od njega, uvjerite se i sami (Foto)

Darko Lazić ima rođenog brata koji se također bavi pjevanjem: Svi kažu da je bolji frajer od njega, uvjerite se i sami (Foto)

Dragan Lazić, Darkov mlađi brat, također posjeduje talent, iako nema želju da bude zvijezda. Dragan je jednom prilikom izrazio svoje nezadovoljstvo trenutnim stanjem u estradi u našoj zemlji. Izjavio je kako to ne cijeni i ne osjeća potrebu biti dio toga. Umjesto toga, fokusiran je na rad sa svojim bendom, ima oko 80 nastupa tokom godine, što smatra dovoljnim.

Uvriježeno je mišljenje da Dragan nevjerojatno sliči Darku, ne samo fizičkim izgledom nego i zvukom glasa. Lazić ima duboku vezu sa svojim bratom, zbog čega je uputio poziv Draganu da prisustvuje jednom od njegovih koncerata u prestižnom “Sava centru”.

– Ima još jednog gosta koji ima posebno mjesto u mom srcu… Kad sam mu priopćio vijest, postao je prilično nervozan. To je niko drugi nego moj rođeni brat, koji je također talentirani pjevač. Ima veliku želju da nam se pridruži i otpjeva dvije pjesme, jer vjerujem da bi to bio divan dodatak – rekao je u tom trenutku Darko Lazić.

Društvenim mrežama kruži fotografija na kojoj su Dragana i Darko. Na slici se vidi Dragan kako nosi zlatni lančić oko vrata i ima tetovaže, dok su obojica uhvaćeni nasmijani:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *