Za Sorajino prezime se saznalo tek kada je uhapšena: Evo šta joj piše u ličnoj karti - starIeta je to samo jednom komentarisala

Za Sorajino prezime se saznalo tek kada je uhapšena: Evo šta joj piše u ličnoj karti – starIeta je to samo jednom komentarisala

Soraja Vučelić je već godinama u centru pažnje radi njenog turbulentnog načina života, a javnost je otkrila njeno novo prezime tek nakon što je uhapšena u Crnoj Gori. Soraja je 2020. godine uhapšena na Žabljaku sa sumnjom da je ona uradila krivična djela radi nepoštovanja zdravstvenih propisa koji su uvedeni radi k0r0ne.

Tada je to izazvalo burne rasprave širom regiona, pa je i jedan detalj privukao pažnju od mnogih ljudi na vrijeme i mediji su objavili da se ona zove Sara Vučelić-Masoni pored toga što se ranije znalo da je njeno pravo ime Sara, nije poznato kada je ona prezime dodala na drugo ime.

Poslije par mjeseci od toga je Soraja tvrdila kako se ona udala za čovjeka iz Holandije, te da je njen sadašnji život dosta drugačiji od prethodnog života kojeg je vodila u Beogradu. Rekla je da joj je život dosta ozbiljiniji od toga, a da neće davati nikakve komentare oko prezimena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *