Dragana odlazi kod pIastičara, vrijeme je za b0toks i podmlađivanje, radi totalnu promjenu lica: Oglasila se i otkrila planove - da li joj je 0vo trebalo

Dragana odlazi kod pIastičara, vrijeme je za b0toks i podmlađivanje, radi totalnu promjenu lica: Oglasila se i otkrila planove – da li joj je 0vo trebalo

Svi mi znamo da su skoro sve pjevačcie na svom licu uradile sve ono što im nije odgovarala, kao i na ostatku svog tijela. Moramo da kažemo da se kako to komentarišu široke narodne mase na prste jedne ruke mogu nabrojati one koje njeguju idalje svoju prirodnu ljepotu i koje na sebi nisu radile nikakve korekcije, među njima je Dragana Mirković, koja želi to da promijeni.

Naime, ona je bila gost u jendoj emisiji i rekla je da nije željela nikada se zateže i uteže, pIašila se da to neće promijeniti njen izgled, njene crte lica, jer kako sama kaže, vidjela je brojne kolegice koje su se promijenile.

Istakla je da je došlo vrijeme da se zategne i posjeti pIastičara, ali ništa u velikim količinama. Ona će to uraditi u granicama moranja, kako je kroz smijeh rekla, ali zna da će jednog dana bi simpatička bakica. Posao joj to nalaže, što je sasvim normalno, a istakla je da ne poznaje osobu koja na sebi ne bi promijenila nešto, neku situnicu, pa tako i ona sama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *