Bila je zvijezda 90-tih, ali je napustila Srbiju: Š0k ispovijest bivše pjevačice - "brišem zadnjice babama kako bi djeci zaradila za hIjeba"

Bila je zvijezda 90-tih, ali je napustila Srbiju: Š0k ispovijest bivše pjevačice – “brišem zadnjice babama kako bi djeci zaradila za hIjeba”

Nju svi pamte kao malog djevojčuljka koji pjeva pjesmu “lančić” Ona je sa ovom pjesmom devedesetih kako se to kaže u njihovom svjetu haraIa estrasdom. Njeno ime je Anica Milenković.

Ona se poslije povukla i godinama unazad živi i radi na FIoridi. Sama je istakla kako je za vrijeme k0r0ne morala da radi i čuva starije osobe, što joj nije bilo najdraži posao, ali kako sama kaže nužda zakon mijenja. Ona je rekla kako svako mors da se zalaže za sebe i svoju porodicu, istakla je kako briše zad’njice babama i djedovima da zaradi dovoljno novca za egzistenciju.

Ona inače tamo pjeva, kako je rekla  u tom izlaganju da je prije korone imala jako puno posla, nije stajala imala je dosta zakazanih nastupa, ali kad aje došlo do k0r0ne sve je stalo, nije znala kako da se nosi sa situacijom, ali je znala da mora zarađivati, pa se okrenula gore navedenom poslu. Pogledajte kako ona danas izgleda, jako je aktivna na društvenim mrežama, gdje možete da vidite još fotografija:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *