Zašto je porodica odabrala baš 0vu fotografiju da bude u Kapeli: Otkrivena pozadina misteriozne slike na ispraćaju Lauševića (Foto)

Zašto je porodica odabrala baš 0vu fotografiju da bude u Kapeli: Otkrivena pozadina misteriozne slike na ispraćaju Lauševića (Foto)

U Beogradu na Novom gr0blju je obavljen ispraćaj poznatog glumca Žarka Lauševića o kojem se i danas priča, a poslije čega je i uslijedila njegova kremacija. Nakon što je napustio 0vaj svijet, njegov kolega Nebojša Dugalić je održao govor na njegovom uk0pu.

Značajnu afirmaaciju je stekao sa ulogom u “Sivom domu”, dok je na njegovom ispraćaju svirala pjesma iz serije “Sve što želim u ovom trenutku” koja je izvedena od strane grupe Far iz Beograda.

Pored te pjesme je i veliki interes od javnosti izazvala slika koju je porodica od Žarka odlučila da postsavi ispred kovčega, a referentna slika se može smjestiti i na stranice “Godinu dana bez dana” koja je knjiga o Žarku.

Ta je ista slika uključena u uvodnu špicu više epizoda serije i taj fenomen “Sivi dom” je privukao dosta pažnje pa je i ta slika bila nešto posebno za Žarka. To se i odnosi na trend vlasnika kuća koji se odluče za neutralne prigušene nijanse sive za intereijer i eksterijer svog doma, a vjeruje se da taj trend dolazi od želje za minimalističkom estetikom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *