"Zaradim 100.000 € mjesečno, a nisam puno pametan" Biznismen iz Srbije živi na selu, a ima svog kuhara iz Pariza i privatno jezero

“Zaradim 100.000 € mjesečno, a nisam puno pametan” Biznismen iz Srbije živi na selu, a ima svog kuhara iz Pariza i privatno jezero

Čovjek po imenu Branko Babić je rekao da je krenuo posao od 200 eura, a da sada ubire 100 hiljada eura zarade i u skorije vrijeme je on otkrio svoje raskošno imanje gdje se nalazi i privatno jezero i prizor kojeg smo rijetko mogli viđati.

On je poznat kao kralj obrva, a Branko je ispunio svoju najveću želju od samog početka, a to je da posjeduje Rolls Royce, dok je kupovinu obavio prije par godina. On ima veliku strast prema autima i on je bio spreman da se odrekne sveg samo kako bi imao to auto.

Svoj Rolls Royce drži u Monaku, a on se u skorije vrijeme vratioo u rodno mjesto Ratkovo. Samouvjereno je izjavio da je u posao ušao sa 200 eura ulaganja, a da sada ostvaruje mjesečni prihod koji se kreće od 60 hiljada do 100 hiljad aeura. Tako je Branko rekao da svoj uspjeh ne pripisuje nikakvom predznaju ili velikoj inteligenciji i na takav način je sugerirao da svako može da postigne slične rezultate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *