Dragana Mirković roni gorke suze, uputila je potresnu poruku djeci: Njeno srce puca, velika tuga..

Dragana Mirković roni gorke suze, uputila je potresnu poruku djeci: Njeno srce puca, velika tuga..

Moramo da kažemo kako je bitno šta se piše i postavlja na društvene mreže, pogovoto ako ste neko ko ima miIionske pratioce i koga ljudi cijene. Kada pomenemo Draganu ona svaki svoj posta treeba dobro da razmotri ,jer oni koji se ugledaju na nju sve to uzimaju previše k srcu i shvataju kao jedinu istinu.

Kada se desilo sve što se desilo Tanji Savić sa djecom i bivšim suprugom ona je javno podržala Tanju smatrajući da svako dijete prije svega treba da raste uz majku, ali je i sama tada rekla da ulogu oca ne umanjuje niti želi umanjiti. Dragana je napisala tada kako joj je žao Tanje, a Tanja je neko ko svakodnevno objavljuje slike koje se tiču odnosa majke i djeteta.

Ona je kako vidite iznad teksta nedavno pisala kako je svojoj djeci od rođenja poklonila jednu emociju da oni mogu uvijek nju osjetiti. Dragana je rekla kako je ovaj tekst rasplakao i kako je vjeruje teško biti majka kao što je Tanja i b0riti se sa svakakvim preprekama. Iako se dugo nije pominjao odnos Tanje i njenog supruga, na ovo su nas sve podsjetili fanovi od Dragane M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *