Otkriven je jedini istinit razlog zbog kojeg imate saIo na stomaku: Postoji način kako ga ukIoniti - nije teško (Foto)

Otkriven je jedini istinit razlog zbog kojeg imate saIo na stomaku: Postoji način kako ga ukIoniti – nije teško (Foto)

U nekim slučajevima se dešava da je ishrana glavni krivac, dok su u nekim slučajevima glavni uzrok hormoni. Nekada može čak da se desi generalno povećanje težine kod žene, a vi trebate odrediti svoj tip u nastavku.

Ukoliko imate Alk0holni stomak: To je stomak koji će javiti kao jedna okrugla lopta i koji će nastati tokom konzumiranja alkohola. Samo trebate izbaciti alkohol i onda nećete imati nikakve brige.

Imate Majčinski stomak: Kada se porode, onda njihov stomak postaje napunjen salom i osješen. U tome slučaju najbolje što moete uraditi jeste da masirate to područje i da počnete sa praktikovanjem vježbanja što ranije.

Imate Stres stomak: Sam naziv ove vrste stomaka vam govori šta je uzrok njegovog pojavljivanja. Nedovoljan i loš san, te stres mogu da vam uzrokuju skupljanje sala na stomaku. Odspavajte osam sati i promijenite ishranu u ovom slučaju.

Stomak koji se pojavio radi poremećenih hormona: Hormoni imaju veliki značaj kod žena, a oni mogu imati veze sa vašom težinom. Kada dolazi do hormonske neravnoteže, onda dolazi i do povećanja tjelesne težine. Tada vi ne možete uraditi ništa drugo nego otići kod doktora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *