Umjesto rođendanskog poklona Biković dobio sina: Ivana nije mogla ljepše da ga obraduje, a evo kako glasi njegovo ime

Umjesto rođendanskog poklona Biković dobio sina: Ivana nije mogla ljepše da ga obraduje, a evo kako glasi njegovo ime

Miloš Biković je uoči svog 36. rođendana dočekao očinstvo, a prelijepa advokatica Ivana Malić koja je izabranica od glumca je poslije devet mjeseci podarila njemu sina. Miloš je i sam razvio jasnu viziju šta bi njegova sopstvena budućnost mogla da nosi i odricanje je njemu pojam koji je poznat.

Otvoreno je i podijelio namjeru da on zadrži dvostruko prebivalište, te da on zadrži sličn pristup psolu jer bi odstupnje od ovoga samo negativno moglo uticati na njega.

Sam je rekao da je za dijete ključno da ima stabilnog i zdravog oca, te da će dati sve od sebe kako bi mogao da to ostvari. Ono što je mnoge ljude interesovalo jeste kako se dječak zove, a onda se i saznalo da je daoime svome sinu Vasilije.

Vasilije je inače srpska varijanta grčkog muškog imena koje dolazi od riječi “basilesios”, a to označava “carski” i “kraljevski”. Pored toga su mnogi ljudi izrazili čestitke glumcu i njegovoj partnerici Ivani, te su mnogi rekli lijepe riječi kako su sigurni da će oni biti divni roditelji i pružiti djetetu sve što mu treba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *