Nakon operacije još jedan udarac za Gudelja: Anastasija Ražnatović skinula burmu... (Foto)

Nakon operacije još jedan udarac za Gudelja: Anastasija Ražnatović skinula burmu… (Foto)

Tokom jedne utakmice povrijedio se Nemanja Gudelj, reprezentativac Srbije i supružnik Anastasije Ražnatović. Naime, oštećen mu je meniskus lijevog koljena, zbog čega je bila potrebna hirurška intervencija. Zbog ovakvog ishoda moći će da nastavi igrati fudbal tek nakon dva do tri mjeseca. Kako Nemanja nailazi na ogromnu količinu ohrabrenja od fanova širom sveta, javljaju se pitanja o statusu njegove bračne veze i da li je sportista nailazio na poteškoće u tom pogledu.

Bilo je mnogo spekulacija oko Anastasije, kćerke proslavljene pjevačice Cece, zbog njene odluke da skine burmu tokom privatne ceremonije prošle godine. Nedavna fotografija Anastasije Ražnatović na Instagramu izazvala je popriličnu pometnju, jer su pažljivi pojedinci primijetili da ona više ne nosi vjenčani prsten na prstenjaku desne ruke, čime je odmah zainteresirala sve.

 

Odluka mlade predstavnice Srbije da privremeno ukloni komad nakita ne bi trebalo da potkopa njenu ulogu primarnog izvora podrške svom suprugu u teškim trenucima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *