"Ni jedna djevojka neće dobiti glas ako dođe u tangama!" Skandal u Zvezdama Granda: Ceca joj podigla haljinu, Bekuta bijesna

“Ni jedna djevojka neće dobiti glas ako dođe u tangama!” Skandal u Zvezdama Granda: Ceca joj podigla haljinu, Bekuta bijesna

Pravi spektakl odigrao se u poslednjem delu televizijskog programa “Zvezde Granda”. Ponovo su se sudije našle u žestokom sporu, ovoga puta oko modnih izbora takmičarki. Ana Bekuta je izrazila negodovanje takmičarki Milice Kostadinović, jer je obukla srebrni kombinezon koji je malo ostavljao mašti. Bekuti je ovaj modni izbor bio nepovoljan.

“Moj glas ne bi bio dat za tebe da sam znala da nosiš tange gaćice. Vjerujem da se kandidatkinje ne bi trebale predstavljati na takav način, bez obzira u kojoj se eri nalazimo. Svaka buduća kandidatkinja koja odluči da nosi tange neće dobiti moju podršku. Milice, izvinjavam se, ali ovo je moj stav.”

Milica je objasnila svoj izbor odjeće, izrazivši uvjerenje da nemaju svi priliku da nastupe na bini Zvezde Granda i da se prema tome treba odnositi sa velikim poštovanjem. Nakon njene izjave, Popović je insistirao da Ceca provjeri da li je takmičarka zaista nosila tange.

– Posjedujete takvu ljepotu, takvu mladost! Djevojka ima izvanrednu građu. Ovo dijete je privlačno, mladoliko i puno radosti – uzviknula je Ceca, a Bekuta je nastavila sa komentarom.

– Tanga bodi! Nije ovo za scenu, doviđenja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *