Evo koliko je zapravo Ceca Ražnatović starija od Karleuše! Da li je moguće da je razlika tolika?! ŠOK

Evo koliko je zapravo Ceca Ražnatović starija od Karleuše! Da li je moguće da je razlika tolika?! ŠOK

Pjevačice Jelena i Ceca već dvadeset pet godina trpe buran odnos pun iskušenja, neslaganja, svađa, pretnji i raznih drugih izazova, a ovoj dugotrajnoj agoniji ne nazire kraj. Publika se i dalje seća perioda saradnje. Jelena Karleuša izrazila je uzbuđenje i radost kada je imala priliku da sa Cecom otpeva prateće vokale Dajani 1995. godine.

Međutim, kasnije je saznala da je Ceca navodno komentirala njene pjevačke sposobnosti, hvaleći ih, ali i primjedbu o njenom izgledu, navodeći da je previše neprivlačna da bi postala zvijezda. Odnos između dvije pevačice zapetljao se nekoliko godina kasnije, nakon Jelenine izjave, koja je izazvala burnu reakciju Cecinog pokojnog muža.

Osim što su izazvali najveći estradni rat, pjevačice su uspješno podijelile javne ličnosti, podijelivši ih na dva različita tabora. Međutim, čini se da su mnogi pojedinci previdjeli značajan detalj – jeste li ikada razmišljali o značajnoj starosnoj razlici između Cece Ražnatović i Jelene Karleuše? Hajde da odgovorimo na vaše pitanje. Ceca je na ovaj svijet došla 1973. godine, dok je Jelena rođena pet godina kasnije, 1978. godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *