“Iz čela mu iskočilo nešto što se koprcalo”: Mislio da je to bila bubuljica, pokušao je iscijediti, oba oka su mu se zatvorila, a u bolnici ga je dočekao šok!

“Iz čela mu iskočilo nešto što se koprcalo”: Mislio da je to bila bubuljica, pokušao je iscijediti, oba oka su mu se zatvorila, a u bolnici ga je dočekao šok!

Jack Holmes je bio ispunjen strahom kada je otkrio nepoznatu mrlju na svom čelu. Ova neobična bubuljica ga je zbunila, jer nikada ranije nije naišao na nešto slično. Odlučni da se oslobode ovog nepoželjnog uljeza, Jack i njegova žena danima su pokušavali da izvuku njegov sadržaj blagim pritiskom.

Uprkos njihovim pokušajima, sve što su uspjeli postići je mala kvrga koja se brzo proširila, što je na kraju dovelo do potpunog zatvaranja Jackovog oka. U tom trenutku je Jack odlučio da se konsultuje sa medicinskim stručnjakom, jer nije mogao da otvori oko.

U početku je vjerovao da je nesavršenost na njegovoj koži samo mrlja na površini koja zahtijeva produženi period zarastanja. Ipak, nakon posjete bolnici radi medicinske pomoći, naišao je na nepredviđeno otkriće. Doktori su ostali u čudu dok su ga tretirali, šokirani kada su otkrili da ga je ujela konjska muha.

Sjećanje na neugledno stvorenje koje izvire iz njegovog čela i petlja po maramici ostaje živo u Jackovom umu još dugo vremena. Nakon tog incidenta, došlo je do značajnog otoka u ustima te je izdržao nepodnošljivu agoniju, što ga je navelo da još jednom potraži medicinsku pomoć u bolnici. Tokom ove posjete dobio je set antibiotika.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *