"Kad sam tužna, kupi mi Mercedes.." Branka Sovrlić milionerka, kupa se u svili i kadifi: Nije važno imati, važno je znati - izazvala pIamen bijesa u ljudima

“Kad sam tužna, kupi mi Mercedes..” Branka Sovrlić milionerka, kupa se u svili i kadifi: Nije važno imati, važno je znati – izazvala pIamen bijesa u ljudima

Kako vidite u samom naslovu danas pišemo o Branki, ona je miIionerka, i pisalo se dosta o njenoj imovini, nekretninama i svemu što posjeduje. Ona je čak proglašena za najbogatiju pjevačicu domaće scene, ukoliko ste to mogli ispratiti.

Ona je 80 ali i 890tih godina harala muzičkom scenom, zaradila je toliko novca da do kraja života moe da uživa., Ona je sada rekla kako navodno nije bitno koliko ko ima nego koliko zna da uživa, istakla je da bi ona kada je tužna mogla reći da dobije novog Mercedesa, ali ona zna da je to neće ispuniti i da će opet biti tužna.

Ona je do sada bila suzdržana što se tiče komentarisanja imovine, pa je sada probudila bijes u ljudima. Kako su pisali, svako ko ima novca uvijek kaže da novac nije bitan i da ne može kupiti sreću, a da ga nemaju vidjeli bi kako je to teško tek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *