Miloš Bojanić i Branka van sebe zbog targedije koja ih je zadesila: Preteško nam je…

Miloš Bojanić i Branka van sebe zbog targedije koja ih je zadesila: Preteško nam je…

Miloš Bojanić bio je duboko zaprepašćen kad je saznao poražavajuće vijesti o prijevremenoj smrti Andrijane Lazić. Pošto su dijelili dugogodišnju vezu od djetinjstva u istoj mreži porodičnih poznanstava, Bojanić je bio potpuno zatečen šokantnom objavom.

“Veza koju dijelimo prevazilazi granice običnog prijateljstva. To je duboka veza koja spaja naše duše, otkrivajući izvanredno odlazeći duh. Odnos između nje i moje voljene Branke bio je neopisiv, prepun neizmjerne ljubavi.

0

U svakoj prilici kada bi me pogledala, ukazala bi toplu dobrodošlicu s poštovanjem. Došao je jedan poseban slučaj kada mi se približila i rekla: „Dragi čika Miloše, obuzela me silna čežnja za pevanjem“. Njena nezasitna fascinacija muzikom navela ju je da traži razumijevanje svakog aspekta.

Tražeći smjernice, potražila je moju stručnost za konsultacije. Uvjerio sam je da je pjevanje lišeno svake zle namjere. Motivirao sam je da se koncentriše na napredak u karijeri, a ona je poslušala moj savjet. U saradnji sa Raletom, čak je imala priliku da kreira muziku i snimi spot u našoj rezidenciji u Sremskoj Kamenici.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *