Ceca uhvaćena kako strasno ljubi prezgodnog muškarca: Sad je otkriveno i ko je on, auu.. (Foto)

Ceca uhvaćena kako strasno ljubi prezgodnog muškarca: Sad je otkriveno i ko je on, auu.. (Foto)

Nakon smrti Željka Ražnatovića, Svetlana Ceca Ražnatović donijela je odluku da odgodi bavljenje ljubavlju. Dugo je trajalo široko rasprostranjeno uvjerenje da niti jedna osoba nije imala kvalifikacije da popuni prazninu koju je stvorio njen preminuli suprug, poznati pjevač. Na opće iznenađenje, konačno je prihvatila priliku da u svoje postojanje pozove nove potencijalne ljude, ljude i veze.

Neočekivanim spletom događaja otkrila se Bogdanu Srejoviću. Nažalost, njihova je ljubavna priča naglo završila, a prema riječima pop umjetnice, ona je trenutno slobodna i bez suputnika. Video koji se neočekivano pojavio na Instagramu imao je snažan dojam na sve koji su ga pogledali, uglavnom zbog dojmljivih riječi koje je izgovorio pojedinac.

Ceca je vješto obmanula promatrače dopustivši muškarcu da svoje usne približi njezinima, stvarajući iluziju poljupca, iako se pri malom pažljivijem promatranju radilo samo o vještom triku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BLIC TV (@blictelevizija)

Iako su konkretni detalji oko trenutka kada je zatražila usluge mađioničara ostali neotkriveni, poznavatelji TV programa mogu potvrditi da su svi štićenici itekako uživali u njegovoj zadivljujućoj točki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *